Počeo upis za kurseve u Kulturno obrazovnom centru “Toplica”

0

U Kulturno obrazovnom centru “Toplica” u Prokuplju počeo je upis za kurseve stranih jezika. U ponudi su engleski, francuski i nemački jezik, a predavač je profesor stranih jezika Strahinja Arsić. Grupe se formiraju od 4 do 10 kandidata, a održava se  i individualna nastava.

Kako kažu u KOC-u, cene kurseva su prilagođene ekonomskim uslovima naše sredine.

– Kurs stranog jezika podrazumeva 40 školskih časova i cena kompletnog kursa za grupnu nastavu je 15. 000 dinara, a individualnu 20. 000 dinara. Kandidati mogu  ovaj iznos platiti i u više rata. Nastava je organizovana dva puta nedeljno po dva vezana časa, saopštavaju iz KOC-a.

Nakon okončanja kursa polaže se  test, odnosno proverava stečeno znanje i dobija odgovarajući sertifikat. Reč je o kursevima od A1 do C1 nivoa.

Istovremeno u toku je upis i u Plesne škole “Star” i “Feniks”. Prva je specijalizovana za klasične plesove, a druga za hip-hop.

KOC  izvodi obuke  i za stručno soposobljavanje lica za različita zanimanja, prvenstveno zanatska. Trenutno su najtraženija ona iz oblasti pružanja zdravstvenih i ličnih usluga, građevinarstva i mašinstva.

Upis traje svakog radnog dana od 7:30-15:30h u prostorijama KOC-a u ul.Knez Mihajlovoj br.55, a za sve dodatne informacije obratiti se putem telefona na 027/321-113.