Novi šef kruševačkog Napretka : U baražu protiv Metalca neće biti lako

0

Novi šef Stručnog štaba kruševačkog Napretka Ljubiša Stamenković zvani Piskavac , danas je novinarima izjavio da ,, nećemo kalkulisati ni u subotu u prvoj utakmici baraža protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, ali ni u revanšu u Kruševcu, već ćemo igrati na gol više i pobedu“.

Napredak će uoči odlučujućeg meča za opstanak u Super ligu posle današnjeg treninga, vreme do prvog susreta provesti u karantinu u Topoli.

– Neće to biti lak zadatak za fudbalere Napretka, koji su svojim neadekvatnim odnosom prema igri i dresu sebi produžili sezonu. Istina, nedostajalo im je i sreće, ali sada valja razmišljati o onome što im predstoji, a to je borba za goli život u eliti. Biće psihološki teško, normalno je da su igrači potrošeni, kraj je prvenstva, verovatno su mislili da će biti na odmoru od ponedeljka, ali život i fudbal su puni iznenađenja, zato su interesantni. Moraće da ulože još jedan napor kako bi nam doneli ono što je potrebno, izjavio je Ljubiša Stamenković novi šef Stručnog štaba Napreka.

On ne smatra da je Napredak favorit u baražu protiv Metalca.

– Reč je o utakmicama inspiracije, koje jedan potez može da reši. Metalac ima veliki motiv da se vrati u Superligu posle nekoliko godina, tako da nam predstoji velika borba. Mislim da je susret Kruševljana i Milanovčana u baražu iznenađenje za sve, posebno jer oba kluba po infrastrukturi i ostalim uslovima zaslužuju Superligu, kaže Stamenković.

On je pozvao sve navijače kruševačkog Napretka da se u subotu upute za Milanovac na utakmicu koja se igra na stadionu Metalca , sa početkom u 19 časova.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime