Novi vodosistem u Kordincu za desetak dana

7

Stručna služba mesnih zajednica i meštani sela Kordinca započeli su rekonstrukciju vodovodne mreže, čime će trajno biti rešen problem vodosnabdevanja. Radovi na iskopavanju arterskog bunara su u toku, a prema proceni izvođača novi vodosistem će biti pušten u rad za desetak dana.

– Proširenjem kapaciteta na vodovodnoj mreži rešićemo problem vodosnabdevanja u ovom selu, koje je bez vode skoro tri meseca, a u tom periodu domaćinstva su vodom snabdevana cisternama „Gradskog vodovoda“, rekao je direktor Stručne službe MZ Ivica Krstović.

Vrednost radova iznosi oko 1,5 miliona dinara, od kojih je Stručna služba mesnih zajednica obezbedila 600.000 dinara, a ostatak sredstava prikuplili su meštani Kordinca.

7 KOMENTARA

  1. E tako se to radi! Cim su sakupili sredstva, odmah se pocinje sa radom. A neki bi cekali prolece, pa lepse vreme, pa pogodniji trenutak, a ljudima je voda potrebna odmah.

  2. Ostanak ljudi na selu je samo jedan od prioriteta u programu ove vlade. Obezbzbediti normalno vodosanbdevanje je i vise nego bitna stvar za sve ljude bilu u gradu ili na selu.

  3. Ко хоће нешто добро и корисно да уради увек нађе начин, а они предходници који нису хтели увек су налазили изговор.

  4. Problem vodosnabdevanja ce biti resen kao i mnogi drugi nasledjeni problemi.Samo je potrebnop malo strpljenja, i sve će doći na svoje mesto.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime