Novogodišnja čestitka predsednika Opštine

1

Poštovani građani opštine Prokuplje,

Pred nama su Nova Godina i božićni praznici, nove nade i očekivanja. Svi od nastupajuće godine očekujemo da bude uspešnija i bolja od prethodne. Shvatili da ne možemo da živimo od prošlosti, da ne možemo sami bez prijatelja, da moramo da budemo dobre komšije, da sa drugima sarađujemo, da moramo mnogo više da radimo i rešavamo nagomilane probleme. Jednom rečju, da se okrenemo budućnosti, jer to nove generacije od nas zahtevaju.

Želim vam da Novu godinu dočekate srećni, zdravi, okruženi porodicom i bliskim prijateljima. Nadam se da će trud, koji ste ulagali do sada, biti podsticaj u ostvarenju svih vaših planova.

Očekujem da zajedno mnogo radimo i učinimo napor kako bi naše voljeno Prokuplje postalo još bolje i lepše mesto za život. Znam, a i vi znate da bi trebalo štedeti gde god je to moguće i živeti u skladu sa našim mogućnostima. Takođe znam da osećate krizu i da znate da cenite svoje radno mesto, koje je mnogima jedini izvor prihoda. Zato poštujmo sve ljude i u ovim teškim uslovima pokažimo solidarnost i zajedništvo.

Trudićemo se da u godini koja dolazi za vas obezbedimo nova radna mesta, što će rešiti egzistencijalne probleme mnogih i obezbediti im pristojan život. Prokuplje se definitivno okrenulo budućnosti i ja vam, dragi moji sugrađani, želim da koračate hrabro i dostignete željeno i savladate sve prepreke na tom putu.

Našim najmlađim sugrađanima, našoj deci, našoj najvećoj radosti želim mnogo novih znanja i napretka na svim poljima. I kako to red nalaže u ovakvim prilikama, želim vam mnogo zdravlja, uspeha i lične i porodične sreće!

Srećna Nova 2016. godina i Božić!

1 KOMENTAR

  1. Gospodine predsednice zelim vam da u novoj 2016. otplatite stan koji ste kupili od narodnog poslanika sa Kosova. Pozdrav od mladih perspektivnih kadrova koja propada na birou. Sve najbolje

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime