Obeležen Dan policije u Prokuplju

0

Polaganjem cveća na spomenik palim policijskim službenicima sa područja Topličkog okruga ispred Policijske uprave Prokuplje obeležen je 1.jun, Dan Ministarstva unutrašnjih poslova, slava Ministarstva i Dan policije.

Prisutnima se obratio zamenik načelnika PU Prokuplje Saša Todosijević i rekao da se ovim činom odaje počast pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnicima Vojske kao i svim građanima sa područja Topličkog okruga koji su dali svoje živote u odbrani zemlje.

On se ovom prilikom zahvalio na saradnji i podršci svim državnim organima, preduzećima i organima lokalne samouprave i izrazio nadu da će sadašnja saradnja ostati na visokom nivou u obostranom interesu, kako bi i u narednom periodu nastavili sa realizacijom zacrtanih zadataka i održavanjem visokog stepena zaštite građana Topličkog okruga.

– Svim policijskim službenicima srdačno čestitam Dan Ministarstva unutrašnjih poslova, slavu Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan Policije, rekao je Todosijević i odao priznanje svim pripadnicima Policije na ostvarenim rezultatima, jer smatra da je istinska posvećenost i lična hrabrost svakog policijskog službenika izuzetno važna u obavljanju ovog teškog i časnog posla.

Ispred spomenika palim policajcima kulturno – umetnički program izveli su članovi recitatorske sekcije prokupačke Gimnazije III1 i hor ove škole pod rukovodstvom profesora muzike Tanje Cvetanović.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime