Oboren rekord na mostu ljubavi

2

Na mostu ljubavi, pred velikim brojem posmatrača i po predivnom vremenu za ovo doba godine, u Vrnjačkoj Banji po sedmi put danas je održano takmičenje u najdužem poljupcu.

– Želeli smo da po treći put pobedimo na ovom takmičenju i u tome smo uspeli, kaže Alurac Irena koja je sa svojim partnerom Božić Đorđem, pobedila u najdužem poljupcu i ujedno postavila novi rekord koji je sada 101 minut. Inače Irena i Đorđe su pobedili 2013. i 2014. godine i dolaze iz Kruševca.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su Nikolov Marija i Jeftić Đorđe iz Kraljeva, dok je najudaljeniji par Valentina i Nebojša Lazić, došao iz Stare Pazove, a to je ujedno i najstariji par sa 52 godine.

Vredne nagrade ( mobilni telefoni, velnes vikendi, svarovski nakit, intimno rublje…) su privukle do sada najveći broj parova, ukupno 19.

– Ovu priču smo pokrenuli u znak sećanja na Desanku Maksimović i njenu ljubav prema Vrnjačkoj Banji, i drago mi je što je ovoliko interesovanje kako medija tako i posetilaca, kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

2 KOMENTARA

  1. Jadno ,bezobrazno,sablazno,sramno!!!. Koju poruku saljete deci a i odraslima ??? na dan kad kad se pominju nasi upokojeni preci. Organizovati ljubljenje na sred ulice u cast Desanke Maksimovic ,strasno . Bolje da ste svi zajedno otisli u crkcu i zapalili svecu za pokoj duse velikoj DESANKI ,nego sto njeno cenjeno ime koristite na ovaj sraman nacin.

    • To sto su se danas pale zadusnice je splet okolnosti , a vi gospodjo ili gospodine sa pravim vrednostima niste normalni ako mislite da je normalnije da deca idu po crkvama i po groblju umesto da setaju sa devojcicama i decacima kako i prilici njihovim godinama!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime