Od ministra Ružića za Kuršumliju više od 50 miliona dinara

8

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić posetio je danas Kuršumliju i tom prilikom saopštio da je za kuršumlijsku opštinu obezbeđeno više od 50 miliona dinara za niz projekata.

Ministar Ružić je najpre razgovarao sa čelnim ljudima kuršumlijske opštine i tom prilikom saopštio da će pored 11 miliona dinara koliko je izdvojeno za rekonstrukciju dečijeg vrtića “Sunce” u Kuršumliji, biti obezbeđeno i 40 miliona dinara za kompletno renoviranje bioskopa u Kuršumliji.

On je nakon toga prošetao u pratnji saradnika i predstavnika rukovodstva opštine centrom grada, obišao biskop koji treba da se renovira, a nakon toga i predškolsku ustanovu “Sunce” za koju je ministarstvo za renoviranje obezbedilo 11 miliona dinara.

8 KOMENTARA

  1. Ivanovicu ? Nemoj kao toplicke vesti da objavljujes stamu kaze Vidic.Oslusni glas naroda malo oni su promenljiva kategorija.Pa dobro Krsti nije zasluzan za ovo sto se prica da ce Vucic da pomogne Kursumliju,ajde da se slozimo.Ali gospodo a ko ce da bude zasluzan ako se naplate radnici Kopaonika?Pa znate li koluko je to kesa u Kursumlliju?Pa i za to ce da bude Vidic a ne Krstic?Ee nije ljudski !

  2. Svaka pomoc i podrska republike dobro dodje…i to treba pozdraviti…ako zelimo dobro opstini u kojoj zivimo.Vlast treba se trudi da novac dodje…a opozicija da kontrolise trosenje istog…
    Ali recenica “Od Branka Ruzica opstini”..je recenica u stilu
    ” A od kuma televizor ”
    Rec je o ministru za drzavnu upravu i lokalnu samoupravu..nekom ko sprovodi politiku vlade u tom resoru…te ne daje on pare narocito ne svoje…nego ministarstvo na cijem je celu..

  3. PLANINKA,sa svojim rukovodstvom je jedina koja može da uradi oporavak banje i stavi je na zdrave noge,i ako je pred njima veliki posao.ZNANJE i Iskustvo=POBEDA.SREĆNO.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime