Odigrana humanitarna predstava za malog Sretena iz Kuršumlije

0

Sinoć je u sali Bioskopa u Kuršumliji odigrana humanitarna pozorišna predstava “Isti život-drugo pakovanje, Dramskog studija Gimnazije iz Prokuplja kojom prilikom je prilozima posetilaca prikupljeno 9 375 dinara za kupovinu elektromotornih kolica za dvanestogodišnjeg Sretena Petronijevića iz Kuršumlije koji od rođenja boluje od cerebralne paralize.

– Ispunjen sam i ponosan zbog energične i poletne igre mojih glumaca, prijatno iznenađen pažnjom publike, koju su činila i deca do 10 godina, za koje je ovaj tekst ozbiljan i težak, a veoma dirnut humanošću Kuršumličana, koji su još jednom pokazali svoje veliko srce, kazao je reditelj ove predstave Zoran Cvetković.

Inače, u toku je prikupljanje potrebnih novčanih sredstava za kupovinu elektomotornih kolica za Sretena Petronijevića, dvanestogodišnjeg dečaka iz Kuršumlije koja su ova, spezijalizovana invalidska kolica potrebna da bi mogao da se lakše kreće.

Potrebno je prikupiti 282 000 dinara.

Pomoć za nabavku kolica za Petronijević Sretenu može se uplatiti na namenski, dinarski račun broj:
355-3200137752-76 kod Vojvođanske banke sa naznakom – pomozimo Sretenu.

Devizni racun: IBAN RS355000320049716686.
SWIFT VBUBRS22
Udruzenje osoba sa invaliditetom
Branka Radicevica 17
Kursumlija, RS

Sve informacije mogu se dobiti kod predsednika Udruženja osoba sa invaliditetom Kuršumlija na broj telefona: 069 739 779

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime