Održan humanitarni koncert za malu Dunju

0

Sinoć je u sali bioskopa u Kuršumliji održan humanitarni koncert čije prihod namenjen lečenju desetegodišnje Dunje Jovanović kojoj je potrebna transpantacija koštane srži.

U punoj Sali bioskopa dvočasovni koncert održali su kuršumlijski mladi muzičari, odnosno grupe “Eskadrila” i “Ruke”. Prikupljeno je 14 800 dinara.

Humanitarni koncert su organizovali Kancelarija za mlade i Centar ” Fenix” Kuršumlija.

– Ovo je samo jedna u nizu akcija koje organizujemo za Dunju. Prethodno je organizovana humanitarna predstava, a predstoji nam još niz akcija kojima želimo da prikupimo što vise novca za izlečenje Dunje Jovanović, kazala je Jasmina Rakić, predsednik Centra “Fenix” koji je bio suorganizator humanitarnog koncerta.

A svi koji žele da pomognu Dunji Jovanović mogu da učine uplatom na žiro račun Komercijalne banke 205-9011000534980-63 na ime Mirjane Jovanović.

Istovremeno, građani mogu da pomognu Dunji i kupovinom umetničkih slika koje su akademski slikari iz Sombora, Beograda, Kragujevca, Niša i Kuršumlije donirali Centru ” Fenix” Kuršumlija kao one nastale na radionicama slikanja u okviru projekta “Naš svet za lepsi svet” koji je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta uz podršku opštine Kuršumlija.

Slike koje su na prodaju možete pogledati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime