Održan koncert hora „Sanjalice“ koji se pamti

0

Prokupački Dom kulture sinoć je bio najlepše mesto u gradu,  zato što je na njegovoj sceni nastupao Dečiji hor „Sanjalice“.  Njihov koncert je i ovaj put pozorišnu salu  ispunio do poslednjeg mesta. Svi su uživali i sa osmehom zadovoljstva isticali da su deca koja vredno rade u horu, pravo blago našeg grada i da ovakve koncerte treba češće organizovati.

– Uvek se radujemo nastupima, ali posebno nam je zadovoljstvo kada pevamo pred našom publikom. Ona je sa nama od samog početka, pratila je svaki naš korak i napredak. Svakoj nagradi se radovala i pružala nam podršku da istrajemo. Zahvalnost dugujemo naravno i našoj kući, u okviru koje postojimo i radimo, a to je Dom kulture, ali i naša lokalna samouprava koja nam takođe pruža podršku. Ne smemo da zaboravimo ni Osnovnu školu „ratko Pavlović Ćićko“ u kojoj vežbamo pevanje, istakla je dirigent „Sanjalica“ Sanja Stojković.

Ona je naglasila da će „Sanjalice“ i ubuduće vredno raditi i sa velikim zadovoljstvom i ponosom, predstavljati Prokuplje na svim takmičenjima i festivalima, na kojima budu nastupali.

Prokupački Dom kulture, kao organizator Кulturnog leta, koje se ove godine odvija pod sloganom „Slobodan udarac za kulturu“  poziva  svoje sugrađane da i večeras dođu  i uživaju u još jednom koncertu, na kome će se predstaviti izvođači kafanske pesme. Кoncert je zakazan za 20 sati.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime