Održan skup medicinskih sestara i tehničara u Prolom Banji

0

U Prolom Banji su 15. i 16. maja održani Majski susreti Toplice, skup zdravstvenih radnika na kome je učešće uzelo oko 200 medicinskih sestara i tehničara.

Predsednik Sindikata medicinskih sestara i tehničara Doma Zdravlja u Kuršumliji, Ivana Veselinović je kao domaćin skupa istakla da se radi o edukativnom skupu kome su prisustvovali zdravstveni radnici iz desetak gradova Srbije.

– Organizacija Majskih susreta Toplice bio je veoma ozbiljan i odgovoran posao. Odziv naših kolega je bio odličani zato je osmeh na mom licu, kao i na licima svih učesnika. Posle edukativnog dela, organizovali smo i svečanu večeru, kazala je Ivana Veselinović.

Ona je istakla da su svi učesnici, medicinske sestre i tehničari ostvarili po 22 boda koliko je potrebno za obnovu licenci i da za ove bodove nisu platili bilo kakvu kotizaciju.

Skup je održan u organizaciji Nacionalne asocijacije udruženja zdravstvenih radnika Srbije, a pod pokroviteljstvom Sindikata medicinskih sestara i tehničara Srbije, odnosno osnovne organizacije Doma zdravlja u Kuršumliji.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime