Održana kulturna manifestacija “Zlatni dan”

0

Prokupački Dom kulture je imao svoj „Zlatni dan“. Pod tim nazivom dešavale su se dve tradicionalne manifestacije. Ova ustanova kulture je svoju publiku obradovala „Jesenjom izložbom slika“, a potom i tradicionalnim koncertom evergrin muzike, kome se prokupačka publika uvek iznova raduje.

Na „Jesenjoj izložbi slika“ izlagali su članovi Udruženja likovnih stvaralaca Toplice i ljubiteljima likovne umetnosti predstavili svoje radove, rađene u različitim tehnikama i iz različitih oblasti likovne umetnosti. Oni su svojim delima i bojama, pokazali da i jesen, iako hladna i kišovita, može da bude lepa.

Кoncert evergrin muzike, koji je održan posle „Jesenje izložbe“, svakako se uklapao u „Zlatni dan“ koji je organizovao Dom kulture. Brojnu publiku zabavljali su najbolji vokalni solisti Prokuplja, uz pratnju orkestra Doma kulture i Dečijeg hora „Sanjalice“.

Uz najlepše hitove 60-tih, 70-tih i 80-tih godina, prisutna publika je imala pravi povratak u prošlost, dok su se stariji Prokupčani vratili u dane mladosti.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here