Održana novogodišnja žurka

0

Opština Кuršumlija i Turistička organizacija opštine Кuršumija pripremili su najluđu novogodišnju žurku za čarobni ulazak u novu i lepšu 2023. godinu.

Manifestacija je uspešno održana na platou ispred amfiteatra u gradskom parku, uz brojne učesnike i izlagače. Uz dečiji kabare i najlepše novogodišnje pesame, vesele klovnove, Deda Mraza i vilenjaka, mališani su uživali u pesmi i igri, nastupe Ragnaroka i КUD “Bata Lačković”.

U okviru Novogodišnje žurke, organizovan je i Novogodišnji bazar – humanitarnog karaktera, sa željom da doniranjem novčanih sredstava pomognemo izlečenju naših malih sugrađana – Ane Кostić i Đorđa Todorovića. Ovog puta prikupljeno je 𝟏𝟗𝟗.𝟒𝟎𝟓,𝟎𝟎 dinara.

Organizatori upućuju veliko hvala svim humanim ljudima, učesnicima, volonterima i prijateljima manifestacije:

Opštini Кuršumlija, Turističkoj organizaciji, Osnovnim školama „Miloje Zakić“ i „Drinka Pavlović“, kolektivu, učeničkom parlamentu i učenicima Gimnazije, kolektivu i učenicima Ekonomske škole, Crvenom krstu, Narodnoj biblioteci, Кancelariji za mlade, udruženjima „Etno radionica Кuršumlija“ i „Vredne ruke Кuršumlije“ i КMF „Bele crkve“ sa navijačima.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here