Održana treća sednica Skupštine Grada Prokuplja

0

Skupština Grada Prokuplja održala je svoju treću sednicu u novom skupštinskom sazivu. Na dnevnom redu sednice razmatrani su predlozi rešenja o imenovanju novih direktora, članova komisija, Upravnih i Nadzornih odbora, kao i druga pitanja od značaja za dalji rad i funkcionisanje javnih preduzeća i ustanova u Prokuplju.

Obzirom da je mandat Кomisije za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih preduzeća istekao, na predlog Gradskog veća, Skupština je donela  Rešenje o obrazovanju nove komisije, na mandat od tri godine.

Na ovom zasedanju razrešen je funkcije direktora Apoteke Prokuplje Zlatan Miljković, koji je dao ostavku iz ličnih razolga pre isteka mandata, a na funkciju vršioca dužnosti direktora Apoteke imenovana je diplomirani ekonomista  Ana Radojević.

U nastavku sednice doneta su rešenja o izmeni Upravnog i Nadzornog odbora Sportskog centra Prokuplje, Кulturno obrazovnog centra“Toplica“, Turističke organizacije grada Prokuplja, Narodne biblioteke „Rade Drainac“, Narodnog muzeja Toplice i Doma zdravlja Prokuplje.

Takođe su usvojeni i predlozi za imenovanje novih članova  Školskog odbora Osnovne škole „Nikodije Stojanović Tatko,“, Tehničke škole „15.maj“ i OŠ “Svetislav Mirković Nenad“ u Maloj Plani.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime