Održano tradionalno veče Topličana u Beogradu

0

Beogradski “Belwood wedding center” ugostio je oko 400 Topličana i prijatelja Topličana povodom godišnje manifestacije “Topličko veče 2019”.

Ovogodišnji Protokolarni Domaćin je bila opština Blace. Turistička organizacija opštine Blace je prezentovala gostima manifestacije privredni i turistički potencijal ove opštine.

Manifestacija je započela dobrodošlicom zdravičara, a zatim u ime organizacionog odbora manifestacije prisutnima se obratio Vladan Vukadinović. Povodom rada Udruženja i aktivnosti koje je Udruženje uspešno realizovalo u prethodnom periodu, prisutnima se obratio predsednik Udruženja Topličana u Beogradu Dragan Vladisavljević.

Posebnu zahvalnost za stalnu prijateljsku saradnju Udruženja Topličana u Beogradu sa Ambasadom Rusije u Srbiji, Ruskom Pravoslavnom crkvom u Beogradu i Ruskim domom u Beogradu predsednik Udruženja Dragan Vladisavljević je izrazio uvaženom gostu i ujedno atašeu za kulturu Ambasade Rusije Denisu Kruglovu.

O aktuelnostima u opštini Blace, prisutne goste je upoznao predsednik opštine Blace Milan Ćurčić. Za doprinos i afirmaciju Topličkog kraja, predsednik Udruženja Topličana u Beogradu Dragan Vladisavljević je uručio zahvalnice zaslužnim kompanijama i pojedincima, i to: Kompaniji “Kiler auto” iz Beograda čiji je vlasnik ugledni Topličanin Stojan Cvetković-Stole, kao i uglednim topličanima: akademiku Ratku Šelmiću i profesorima Daliboru Pešiću, Milanu Bukumiroviću i Predragu Cvetkoviću.

Nakon ovog oficijelnog dela, duet sestara Trmčić i muzička grupa iz Prokuplja “Izazov bend” su do duboko u noć uveseljavali sve prisutne.

Po ustaljenoj dugogodišnjoj praksi, sledeće godine će grad Prokuplje biti Protokolarni domaćin Topličke večeri u Beogradu, navode iz Udruženja Topličana.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime