Ogorčena mama: Rok trajanja dobar, a mleko pokvareno!

2
pokvareno mleko

PROKUPLJE: Čitateljka Top novosti poslala nam je fotografije i poruku, kako je napisala, ogorčene mame. U jednoj poznatoj prodavnici u Prokuplju kupila je pokvareno mleko ispravnog roka trajanja. Njenu poruku prenosimo u celosti.

PORUKA OGORČENE MAME

Molim Vas da objavite ovo! Da, lepo ste pročitali: ogorčena sam! Kupimo suprug i ja sinoć mleko u jednoj prodavnici u centru grada. Lepo kao i uvek, iz frižidera. Proverim datum, normalno, jer mleko kupujem za dete. Rok trajanja 17. maj. Dođemo kući, stavim flašu u frižider. Jutros otvorim i sipam u šerpicu da ugrejem detetu. Moram da kažem da tu šerpicu koristim samo za njegovo mleko! Ništa nisam primetila dok sam mleko sipala, a onda dok je bilo na šporetu, od samog početka se čuo zvuk kao da se mleko kuva i da je pred ključanje. Priđem, NIŠTA SUMNJIVO. I onda kad sam počela da ga sipam u flašicu – ŠOK! Zgrudvalo se!

Sipam ono hladno mleko iz flaše u čašu – normalno! Pomislim da je možda do šerpice. Probam ponovo da ga ugrejem, ali ga ovog puta ostavim malo duže. Evo kako je izgledalo mleko u roku trajanja!

Ljudi moji, danas je 9. maj, to mleko treba da je dobro još 8 dana! OSAM DANA! A ja ga prvi put otvaram i ono pokvareno! Šta nam ovo prodaju i šta rade, ne znam!

Molim Vas da objavite ovo i širite dalje! Nije dovoljno da samo inspekcija izađe na teren, treba svi da znaju!

pokvareno mleko

pokvareno mleko

2 KOMENTARA

  1. Lepo uzme fiskalni racun odnese mleko i odrade joj povracaj novca. Digla dramu sto je mleko jos 9 dana u roku. Pa gospodjo greske mogu da se dese i kod proizvodjaca. Osim ako vi mislite da je greska nemoguca. Na kraju krajeva ima sela u okolini u kojima ima stoke a samim tim i mleka pa neka kupuje tamo.

  2. To je mleko iz Imlekove mlekare. Cak mi se desilo da mleko kome rok trajanja nije istekao bude pokvareno, a ono na kome pise da je rok trajanja istekao bude ok.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime