OO SRS Kuršumlija: Miting u Beogradu pokazuje snagu radikala

0

Rukovodstvo i članovi OO SRS Kuršumlija prisustvovali su veličanstvenom mitingu Srpske radikalne stranke 24. marta u Beogradu pod parolom „Narodni bunt protiv Vučićevog režima“ na Trgu republike kojom prilikom se okupio je oko 30.000 nezadovoljnih građana Srbije, dok se u šetnji okupilo približno 50.000 ljudi, navode u saopštenju kuršumlijski radikali.

Uprkos očiglednom uspehu „Narodnog bunta protiv Vučićevog režima“ režimski mediji su ili bojkotovali vest, ili preneli lažnu informaciju da se na Trgu republike okupilo svega nekoliko hiljada pristalica Vojislava Šešelja. Na linku u prilogu možete videti koliko je stvarno prisustvovalo ljudi:

Do kraja izborne kampanje Srpska radikalna stranka će održati trideset velikih protesta u svim većim gradovima u Srbiji – Srbiju u sigurne ruke!

Ovim putem pozivamo pristalice Srpske Radikalne stranke kao i sve slobodoumne građane da dođu na miting protiv režima koji će se održati u sredu, 30. marta sa početkom u 17 časova u centru Prokuplja, kaže se u saopštenju OO SRS Kuršumlija.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime