OO SRS Kuršumlija: Ugroženi životi učesnika u saobraćaju na putu ka Kuršumlijskoj Banji

0

Pored toga što je država sa naprednjacima na čelu pokazala apsolutnu nebrigu o jedinom državnom preduzeću u kopnenoj zoni bezbednosti. Da je htela tu je apsolutno mogla pomoći. Sve je u njenim rukama, a nije ni prstom makla da pomogne i oživi strateški važnu opštinu Kuršumlija, a posebno rubni deo ka našem Kosovu i Metohiji, navodi se u saopštenju kuršumlijskih radikala

Grupa ljudi iz okoline Kuršumliske banje je preko svojih kontakata je uspela pre nekoliko da obezbedi rekonstrukciju puta, kako bi isti predstavljao osnov za oživljavanje banje. Evo kako sada izgleda rekonstrisan put. Apsolutna nebriga, bahatost i igranje sa životima učesnika u saobraćaju koji krenu ovim putem.

Zanešeni predizbornim lažima i predizbornom asvaltiranju ulica dopuštaju da se uništi deo puta koji vodi do Kuršumliske banje. Ovako prekinuta kominikacija ima pored ekomskih i druge važne bezbedosne aspekte, jer dovodi do prekida komunikacija sa nekoliko okolnih sela u kojima ima i male dece, ali i obezbenje administrativne linije.

Zahtevamo hitnu intervenciju nadležnih organa i pokretanje postupaka protiv odgovornih zbog nebrige i izazivanja opšte opasnosti po građane, kaže se u saopštenju OO SRS Kuršumlija.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime