Optimistički u Novoj godini

0

Predsednik Opštine Aleksandrovac dr Jugoslav Stajkovac je u Novogodišnjoj poruci građanima Aleksandrovca i cele Župe poručio da u Novoj godini budu optimistički raspoloženi. Usvojeni budžet je razvojni, a to znači da će najveći deo sredstava ići u razvoj komunalnih infrastrukturnih objekata u gradu i na selu.

– Optimizam je jedan od uslova da bi se borili i zalagali da što više uradimo u narednom periodu. Nadam se da svi očekujemo da u narednoj godini bude bolje, da bude lakše, da bude pozitivan ambijent, pre svega za rad privrede, a kada privreda bolje radi, normalno je da bude svima bolje, u ukupnoj nadgradnji, javnim preduzećima i ustanovama, u obrazovanju , zdravstvu i državnom aparatu i tako dalje, kazao je predsednik Stajkovac

– Ja želim, normalno, da sledeća godina bude bolja, da bude sa više optimizma, a ja bi iskoruistio priliku da vas pozovem da nastavimo da radimo i da gradimo, onoliko koliko možemo, koliko nam mogućnosti dozvoljavaju i sa velikim optimizmom ja mislim da će doći i bolje vreme, poručio je predsednik Opštine Aleksandrovac dr Jugoslav Stajkovac prtilikoom tradicionalnog novogodišnjeg prijema u opštinskom zdanju Aleksandrovca.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime