Osnovci poklonili predškolcima „Tri praseta“

0

Učenici izdvojenog odeljenja Osnovne škole „Milić Rakić Mirko” u Donjem Kordincu pripremili su novogodišnji poklon za prokupačke predškolce – predstavu „Tri praseta“.

Predstavu su pripremali učenici od prvog do četvrtog razreda, njih sedam, zajedno sa učiteljicom Jelenom Babić i nastavnicom engleskog jezika Jelenom Marjanović.

– Dramatizacijom ove bajke ostvarena je korelacija dva predmeta, srpskog i engleskog jezika, a naša namera je bila da decu uvedemo u svet čarolije, jer smo uz bajke svi večita deca. Ovo je četvrta godina kako naši učenici čestitaju predškolcima novogodišnje praznike, tako da se trudimo da se svaki put predstavimo drugačijim izvođenjem, a opet da naučimo nešto novo, rekla je Ivana Radonjić, direktorka OŠ „Milić Rakić Mirko”.

Pored predstave koju su danas igrali u objektu „Bajka“, učenici su podelili ručno izrađene novogodišnje čestitke svojim predškolskim drugovima. U izradi oko 300 čestitki učestvovali su učenici škole i svih isturenih odeljenja, a podelili su ih mali glumci i učiteljice Valentina Nikolić i Valentina Sekulić sa još jednom grupom učenika.

Ove kreativne i originalne učenike sutra očekuje još jedan nastup, ovog puta u objektu „Biseri“.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime