Otvaranje Doma sindikata za dve nedelje  

3

Konačan završetak radova na zgradi Doma sindikata očekuje se za oko dve nedelje. U toku su finalni radovi na uređenju platoa ispred zgrade, za koje je Opština Prokuplje izdvojila 4,9 miliona dinara.

Prema rečima predsednika Opštine Prokuplje Miroljuba Paunovića, radovi na rekonstrukciji zgrade su završeni i ona će biti stavljena u funkciju kada bude završeno uređenje platoa, te se samo otvaranje očekuje za petnaestak dana.

Ova vest se svakako najviše tiče radnika Doma kulture, koji godinama čekaju da se vrate u svoju matičnu zgradu. Oni tvrde da će im novi renovirani prostor omogućiti intenzivniji rad, koji će doneti brojnije i kvalitetnije programske sadržaje.

Renoviranje zgrade, koju je najvećim delom koristio prokupački Dom kulture, počelo je još 2011.godine sredstvima iz Nacionalnog investicionog plana uz učešće lokalne samouprave.

3 KOMENTARA

  1. Rok zavrsetka bio 2012 i tad je bio zavrsen Dom kulture. Ovi gresnici koji su dosli na vlast 2012 nisu stigli da okrece ono sto je pocela prethodna vlast

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime