Otvoren još jedan „Prozor naše škole”

0

U okviru Svetosavskih svečanosti predstavljen je najnoviji broj časopisa ОŠMilić Rakić MirkoProzor naše škole”.

Najnoviji broj časopisa „Prozor naše škole“ može se lako nazvati i ogledalom ove škole. U njemu se nižu imena budućih umetnika, sportista i naučnika, imena izuzetno vredne i marljive dece, a pored tih imena možete videti reči poput „medalja“, „nagrada“, „diploma“. To su uspesi na opštinskom, okružnom i republičkom nivou, različita sportska nadmetanja, literarni konkursi i recitatorske smotre.

– U školi kojoj sve funkcioniše kako treba lako je pripremiti školski časopis, a opet teško urediti ga. Uređenje ovog broja bilo je kao „ljuta bitka“, jer je trebalo izabrati iz mnoštva kvalitetnih radova, priloga i fotografija one kojima ćemo ispuniti list, rekla je urednica časopisa nastavnica Suzana Kitanović.

Pored kvalitetnih literarnih radova, u časopisu su svoje mesto pronašli i intervjui sa direktorkom škole Ivanom Radonjić i nastavnicima Jasminom Džipković i Miroljubom Glišićem, kao i  razgovor sa Ivom Ilić, učenicom generacije.

Pravo otkriće jesu kreativni i originalni načini sprovođenja nastave, prikazi različitih javnih, oglednih i uglednih časova, koji pokazuju da se u ovoj školi uči, stvara i igra.

Časopis „Prozor naše škole“ postoji od osnivanja škole, 30 godina. U toku tri decenije objavljivan je u štampanom izdanju, zatim kao zidne novine, a sada i u štampanom i elektronskom obliku. Ovo je peti broj časopisa od 2013. godine.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime