Otvoren novi vrtić u Prokuplju

3

Danas je u Sokićevom bulevaru otvoren novi objekat Predškolske ustanove „Neven“, površine 915 kvadrata. Novi vrtić svečano su otvorili predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović i većnica za kulturu Milica Erić.

Predsednik Opštine Miroljub Paunović je izrazio zadovoljstvo što je njemu pripala čast da otvori jedan od najsavremenijih objekata ovakve namene u našoj zemlji. On je deci i zaposlenima u ime Opštine poklonio umetničku sliku i igračke.

– Ovaj objekat započet je sa gradnjom pre pet godina, ali od juna prošle godine preduzeli smo sve mere kako bi što pre bio završen i kako bi ga što pre poklonili našoj deci na korišćenje. Kako u vreme početka izgradnje objekat nije posedovao odgovarajuće dozvole, morali smo da obezbedimo sve saglasnosti i dozvole, jer bez istih korišćenje ovog objekta ne bi bilo bezbedno za našu decu i zaposlene, istakao je predsednik Paunović.

Predškolska ustanova „Neven“, čiji je ovo četvrti objekat danas otvoren i nosi ime „Bajka“.
.
Novootvoreni objekat vredan je više od 80 miliona dinara i u njemu će moći da boravi 120 mališana.
.

3 KOMENTARA

  1. Pa ja tu negde zivim.Nisu oni nista napravili samo su traku presekli,ako cemo za pravo to je prosla vlast napravila,naravno uz pomoc poreskih obv.

  2. Svakog dana prolazim pored obdaništa i veoma mi je drago sto je pocelo da radi. Izgradnja obdaništa na ovoj lokaciji je od izuzetnog znacaja, kako za decu, tako i za roditelje koji zive u tom delu grada.Zv pohvale za lokalnu vlast na ovako lepom gestu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime