Otvorena nova apoteka u Blacu

0

Apotekarska ustanova Prokuplje otvorila je u Blacu novu apoteku, koja će raditi u okviru Doma zdravlja Blace. Na ovaj način Apoteka Prokuplje ostvarila je sve strateške ciljeve, postavljene pre dve godine.
Svečanom otvaranju prisustvovali su narodni poslanici , Darko Laketić i Zoran Jozić, kao i predstavnici lokalnih samouprava i zdravstveni iz Toplice.

– Zadovoljstvo mi je da danas zajedno otvorimo krunu našeg investicionog delovanja-reprezentativni objekat apoteke i predamo ga građanima Blaca na upotrebu, jer to zaslužuju i dostojni su toga.Upornošću, zalaganjem, kreativnim idejama zaposlenih, približili smo i kompletirali zdravstvene usluge , što nam je i bio osnovni cilj. Otvorili smo četiri nove apoteke i potpuno rekonstruisali tri,rekao je direktor apoteke Prokuplje, Zlatan Miljković.

On je objasnio da danas svi apotekarski objekti u Toplici imaju nov i savremen enterijer.

Direktor Miljković je podsetio da je sredinom 2013. godine u Prokuplju, u naselju Jabukar otvorena nova apoteka,, nakon toga , u apoteci „Nana“ obezbeđen je funkcionalniji prostor za pacijente i zaposlene, čime su smanjene gužve.

Ubrzo potom , u centru Žitorađe, kao i u krugu prokupačke Bolnice, otvoreni su novi , moderni objekti apoteke.

Danas, otvaranjem apoteke u Blacu, zaokružena su investiciona ulaganja i ostvareni ciljevi Apoteke Prokuplje, postavljeni pre dve godine.

Prema rečima predsednika Opštine Blace, Ivana Burgića, lokalna samouprava je sa zadovoljstvom podržala ovu ideju i potrudila se dau što kraćem roku obezbedi sve neophodne uslove za izgradnju nove apoteke.

– Opština Blace je pored lokacije za novi objekat obezbedila i sve potrebne dozvole. Na ovaj način približili smo zdravstvene usluge našim građanima i obezbedili im kompletnu primarnu zdravstvenu zaštitu na jednom mestu, što će im olakšati lečenje i uštedeti vreme, istakao je predsednik Burgić.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime