Otvoreni bazeni u Prolom Banji

0

Spoljašnji bazeni u Prolom Banji od danas biće otvoreni kako za goste hotela tako i za sve one koji žele da sebi priušte kratak odmor na jedinstvenom mestu kakvo je Prolom Banja, saopštilo je turističko preduzeće AD “Planinka”.

Ono što spoljni bazen u Prolom Banji izdvaja je da se svi posetioci mogu kupati u Prolom vodi koja blagotvorno deluje na organizam. Voda se dogreva i temperatura vode se kreće od 27 do 29 ° C.
Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani, svlačionice, tuševi tako da jedino što sa sobom trebate poneti je dobro raspoloženje.

bazeni-otvaranje-1

U Kafe baru na bazenu možete se osvežiti velikom ponudom osvežavajućih pića, sladoleda ili probati Prolom HBH pivo koje se proizvodi isključivo za banjske goste.

Ukoliko volite nacionalnu kuhinju Topličkog kraja možete posetiti Etno krčmu u Prolom Banji i probati neki od specijaliteta pripremljenih ispod sača: jagnjetina i teletina ispod sača, pita rednica, svadbarski kupus, prebranac, domaći sir i kajmak, lepinje…

Gosti hotela „Radan“ moći će potpuno besplatno kao i predhodne godine da koriste bazen a za ostale posetioce cena celodnevne ulaznice iznosi 400,00 din po osobi, ističu u Prolom Banji povodom otvaranja bazena za posetioce.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime