Ozračite se kulturom!

0

Kulturno leto 2017. godine počinje u utorak 20. juna i trajaće do gradske slave Prokopovdana 21. jula. Pod zanimljivim sloganom “Kulturno zračenje” ovo kulturno leto će okupirati Prokupčane zanimljivim i bogatim programom.

Mesec dana književnosti, muzike, likovnog, filmskog i dramskog stvaralaštva otvara se izložbom dečijih radova i koncertom kafanske muzike.

– Dom kulture preporučuje povremeno sklanjanje od UV zračenja i ozračivanje kulturom, koje može samo da koristi. Programe smo pripremali oslanjajući se na snage svojih sekcija, ali i na gostovanja opština sa kojima imamo dugu saradnju. Trudili smo se da pripremimo program za sugrađane svih ukusa i za sve generacije. Za skoro sve programe ulaz je slobodan, pa vas pozivamo da zajedno uživamo u letu. – poručila je direktorka Doma kulture Tijana Petrović.

Ovo kulturno leto u Prokuplje dovodi kruševačke, aleksinačke i paraćinske pesnike, igrače folklora iz Maribora, glumce iz Žitorađe, kao i sliakre iz cele Srbije. Pored folkloraša iz Slovenije međunarodnom karakteru ovogodišnjoj manifestaciji doprineće i glumci iz Sofije.

Organizator svih dešavanja u okviru Kulturnog leta je prokupački Dom kulture.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime