Pacov ujeo čoveka!

0

U kuršumlijskom naselju Rasadnik dogodio se nemio slučaj kada je pacov ujeo osamdeset dvogodišnjeg Stanimira Vasića dok je sa komšijom pokušavao da istera “nemilog gosta”.  Istovremeno, ispred jedne od stambenih zgrada u ovom kuršumlijskom naselju napravilo se pravo leglo pacova koje preti da prenese zarazu.

U razgovoru za Top Novosti, Stanimir Vasić objašnjava da je do nemilog događaja došlo kada je sa komšijom pokuša da iz stambene zgrade istera pacova.

– Pokušali smo da ga isteramo jer se u zadnje vreme njihov broj povećao i stalno ulaze u našu stambenu zgradu i stanove. Uspeli smo nekako da ga nateramo u ćošak ispred mog stana i nakon što sam ga zgazio, on me je ujeo za petu, objašnjava Stanimir i pokazuje nam ranu na peti iz koje je, kao ističe izašlo dosta krvi nakon ujeda pacova.

Naš sagovornik kaže da se odmah javio u kuršumlijski Dom zdravlja gde mu je rana očišćena i primio je neophodne zaštine injekcije.

Njegove komšije kažu da se unazad već nekoliko godina u rupama koje su nasatale nakon nekontrolisanog rasta lipe koja je podigla stepenište na ulazu u zgradu napravile rupe u kojima su se namnožili pacovi.

Leglo pacova ispred stambene zgrade u kuršumlijskom naselju Rasadnik
Leglo pacova ispred stambene zgrade u kuršumlijskom naselju Rasadnik

Ispred ove stambene zgrade zatičemo decu koja sede ispred ulaza, a nekoliko njih nam kažu da su videli veoma velike pacove koji izlaze iz rupa ispred ulaza u ovu stambenu zgradu u naselju Rasadnik.

Stanari ove i susednih stambenih zgrada ističu da ne znaju kome da se obrate da reše ovaj veliki problem legla pacova i naglašavaju da je posebno opasno za decu koja se igraju u dvorištu ispred stanova  gde se nalazi leglo pacova koji mogu da prenesu zarazu i da dođe do nesagledivih posledica ukoliko se ovaj problem ne reši.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here