Paunović: Radićemo na povećanju bezbednosti u saobraćaju

4

Radi bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, pešaka u pešačkim zonama i đaka, u narednom periodu radiće se na uređenju trotoara, postavljanju barijera i zaštitnih ograda na određenim mestima i biće pojačane kontrole nadležnih organa na tim mestima, rečeno je na sednici Saveta za bezbednost saobraćaja Opštine Prokuplje.

Na sednici je razmatran i usvojen plan realizacije sredstava Saveta za ovu godinu. Predsednik Saveta Miroljub Paunović rekao je da su iz opštinskog budžeta za rad Saveta predviđena sredstva u iznosu od 9,2 miliona dinara.

– Vozačke ispite kandidati iz sve četiri opštine polažu u Prokuplju. Zbog toga je na sednici odlučeno da se pristupi donošenju neophodnih planskih dokumenata, kako bi se polaganje ispita nastavilo u Prokuplju – rekao je Paunović. 

Povodom početka nove školske godine planirane su i određene akcije na kojima će stručnjaci iz oblasti saobraćaja govoriti kako đaci treba da se ponašaju prilikom dolaska u školu i odlaska kući, prenosi Služba za odnose sa javnošću Opštinu Prokuplje.

4 KOMENTARA

  1. Највећа је вероватноћа да се погине у Прокупљу на пешачком прелазу. Не поштовање прелаза пешака ( највише ПК и иностране регистрације ), паркирање на прелазима и залетање у пешаке уназад приликом паљења, вожња у видно алкохолисаном стању су свакодневне појаве.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime