“Pazi s kime spavaš” razgalilo Prokupčane

0

U prepunoj sali Bioskopa sinoć su beogradski glumci maestralno izveli predstavu “Pazi s kime spavaš”. Na simpatične replike publika je od samog početka reagovala aplauzom i smehom, a o fantastičnoj atmosferi može posvedočiti i smeh na pozornici. Naime, bilo je očigledno da ni sami glumci ne mogu suzdržati smeh u pojedinim trenucima, a prokupačka publika je tome uzvratila još glasnijim smehom i aplauzom.

O utiscima o odigranoj predstavi i publici upitali smo mladu Mirku Vasiljević.

– Toliko je bilo smeha i pozitivne energije da su nam se ugrejali srce i duša. Jako sam zadovoljna, prvenstveno zato što prvi put igram predstavu u Prokuplju. Dolazila sam ranije, ali nekim drugim povodom i prosto nisam znala šta možemo da očekujemo. Sada sam sigurna da ću tri-četiri dana imati osmeh na licu i mnogo mi je drago zbog toga – sa neskrivenim zadovoljstvom je izjavila glumica.

Glumci su imali prilike da prošetaju kroz Prokuplje pre predstave i naš im se grad jako dopao.

– Ovo nije prvi put da sam u Prokuplju, ali jeste prvi put sa glumačkom ekipom. Jednostavno je drugačije kada radite i kada ste negde privatno, a ovaj smeh i aplauzi nam svima mnogo znače, tako da se divno osećam – rekla je Mirka.

Idejni tvorac ovog projekta je dramski pisac i glumac Semir Gicić. Pitali smo ga kako je došlo do realizacije ove ideje i kako je zadovoljan recepcijom predstave u Prokuplju.

– Jeste teško sve te rečenice iz poznatih pesama, koje svi znamo iz kafane, sa radija, sa televizije uklopiti u dramski kontekst, ali uspelo je. Sama činjenica da ova predstava svuda izaziva pozitivne reakcije publike govori ipak da smo uradili pravu stvar. Publika u Prokuplju je fenomenalna! Zaista ne pamtim kad smo se ovako fenomenalno proveli. Od početka se ljudi smeju, reaguju.

Negde, u nekim mestima, prosto treba vremena da publika razume šta smo mi hteli da kažemo ovom predstavom. Ovde se publika smejala od početka!

Prokupčani su ispratili put Beograda glumce ugrejanih srca. Može se reći da je upozorenje “Pazi s kime spavaš” odlično delovalo na sve prisutne u bioskopskoj sali. Bili oni na pozornici ili u publici.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime