“Pazi šta želiš” u Domu kulture

0

Novogodišnja predstava za decu “Pazi šta želiš”, koja se igra 28. decembra u Domu kulture, poruka je za Deda Mraza od polaznika Škole glume ove ustanove. Predstavu je prema tekstu Jelene Popović režirala Tijana Petrović.

Dom kulture svake godine tradicionalno priprema novogodišnji program za decu, a ovog puta, veliku ulogu u tome imaju i polaznici Škole glume.

– Ovo je grupa koja je počela da radi oktobra, dečak je iz starije grupe i tu smo mi, odrasli. To je ujedno i novina, od osnivanja dečje scene, koje se poklapa sa osnivanjem Škole glume, nisu zajedno igrali odrasli i mali glumci. Devojčicama je ovo prva predstava. Predstava je nastala iz potrebe da se pokaže šta su naučile, kako se snalaze na sceni i da pripremimo program za naše najmlađe sugrađane, a u skladu sa predstojećim praznicima. – rekla je direktorka Doma kulture Tijana Petrović.

Pored “malih” glumaca Zorane Marković, Ive Tonić i Luke Milovanovića, u predstavi će uloge babe i dede tumačiti Tijana Petrović i Predrag Slavković. Deda Mraz će biti Srđan Baktijarević. Scenografiju je uradio Milan Ilić Trša, dok se o kostimima brine Danijela Stević. Majstor svetla je Dragan Babić, a majstor tona Vladan Milutinović.

Predstava je zakazana za četvrtak 28. decembar u 19h. Karte se mogu rezervisati pozivom na telefon 324-370. Cena ulaznice je 150 dinara.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime