Penzioneri uzgajali marihuanu

0

Zvonimir R. (61) iz aleksandrovačkog sela Parčin priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu da je sa svojom nevenčanom suprugom Anđelkom M. (66) uzgajao marihuanu u dvorištu svoje kuće radi ,,budućeg biznisa,. Pošto mu je predočen zaplenjeni materijal on je sudiji za prethodni postupak izjavio da je taj ,,posao,, nameravao da otvori po nagovoru svoje supruge, bivše medicinske sestre, koja je u penziji, kako bi se navodno bavila alternativnom medicinom.

Sudija mu je odredila jednomnesečni pritvor i pokrenula istražni postupak. Krivičnu prijavu ,,popila,, je i njegova nevenčana supruga Anđelka M. koja će se u ovom sudskom procesu braniti sa slobode.

Policija je u njihovom dvorištu u selu Parčin kod Aleksandrovca u subotu pronašla i oduzela 32 zasađene stabljike marihuane, kao i 10 isečenih poluprosušenih stabljiki ove zelene biljne materije.

U pomoćnoj prostoriji pronađena su još dva paketa ove opojne droge, ukupne težine 4.175 grama.

Sumnja se da je bila namenjena daljoj prodaji, iako supružnici koji su u tom zabranjenom ,,poslu,, već na startu zaglavili, i tvrde da je konoplja zasađena i sušena radi ,,alternativne medicine,,.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime