Petar Radović pobednik turnira “Кuršumlija 2019”

0

Na teniskom terenu Sportskog centra, a pred mnogobrojnom publikom, i uz podršku opštine Kuršumlija u organizaciji TК “Top Ten Кlub”-a, uspešno je u ponedeljak 05.08.2019. godine, završen tradicionalni teniski turnir “Кuršumlija 2019”.

Posle odličnog teniskog  vikenda i kišne subote u finalnom spektakularnom maratonskom meču su se susreli Luka Božović i Petrar Radović. Posle zaostatka od 1:0 u setovima i 5:3 u gemovima u drugom setu, Petar je odličnom igrom došao do tajbrejka gde je izjednačio na 1:1. U trećem setu posle velike i iscrpljujuće borbe, grčeva u nogama kod oba igrača, pobedu je izvojevao stariji i iskusniji Petar Radović ,po setovima 3:6,7:6,6.4.

Treće mesto osvojio je Nenad Petrović koji je pobedio Nikolu Nešića sa 2:1 u setovima.

Na ceremoniji dodela nagrada za 1.,2. i 3. mesto,dodeljena je i specijalna nagrada za ferplej i to po mišljenju publike i direktora turnira Đorđu Vučiću.

Ostalo je zapaženo da je najstariji takmičar na turniru bio Goran Mladenović Grga sa svoje 53 godine,kome se upućuju sve pohvale za svoju energiju i sportski duh.

Teniski klub”Top Ten Кlub” osnovan je 2010. godine, kroz koji je prošao veliki broj polaznika i ima zapažene rezultate u svom radu. Svoj rad sprovodi na teniskom terenu Sportskog centra Кuršumlija svake srede, subote i nedelje od 9 časova.

Ovom prilikom trener Bratislav Nikolić poziva sve zainteresovane koji vole ovaj sport, da se učlane u klub, a uveliko traje i Besplatna letnja škola tenisa.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime