Pijani suvozač teško povredio saobraćajnog policajca

3

Noćas, prilikom vršenja redovne kontrole saobraćaja u Kruševcu teško je povređen saobraćajni policajac. Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova zadobio je teške telesne povrede, potvrdila je Policijska uprava u Kruševcu.

– Nakon izvršenog alkotestiranja suvozača G. R. (19) u putničkom vozilu, kojim je utvrđeno da je imao 0,73 promila alkohola u krvi, devetnaestogodiošnji Kruševljanin je vređao, a zatim pesnicom udario saobraćajnog policajca u lice. Policajac je zadobio potres mozga, kažu u policiji.

Protiv osumnjičenog G. R. (19) će biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju slubene dužnosti.

3 KOMENTARA

  1. POD HITNO TREBA VRATITI POLICIJI PRAVO DA MOZE DA BIJE …..OVAKVOG M… JE TREBALO SLOMITI NA LICU MESTA…..PA PRAVAC BOLNICA A ONDA ZATVOR….

  2. sada treba i da ih biju zato sto su prodavali dozvole kao na buvljaku. zato mladi nemaju odgvornost da sednu pijani za volan … dzaba i da im oduzmu dozvolu kada para vrti gde burgija nece ….KORUPCIJA …. vlada nasom SRBIJOM …. NO COMENT….

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime