Planinka kupila Kuršumlijsku Banju-posao za 200 radnika

6

Komisija Direkcije za imovinu Republike Srbije je danas donela odluku da se prodaju Vranjska i Kuršumlijska Banja. Kuršumlijska Banja je prodata a.d. “Planinka” iz Kuršumlije koja uspešno vodi Prolom i Lukovsku Banju.

Menadžment “Planinke” je danas obišao Kursumlijsku Banju i vec pravi planove za investicije.

Po prvim procenama menadžmenta “Planinke”, da bi Kuršumlijska Banja počela da radi potrebna su ulaganja vise od 10 miliona evra.

Rukovodstvo “Planinke” danas je obišlo Kuršumlijsku Banju

“Planinka” trenutno gradi i hotel u Lukovskoj Banji i ta investicija vredi oko 10 miliona evra.

Završetak hotela u Lukovskoj Banji i puštanje u rad Kuršumljske Banje očekuje se do kraja iduće godine.

U ove dve banje zaposliće se više od 200 radnika i posao za veliki broj izvođaca radova i dobavljača sa teritorije opštine Kuršumija, saopštili su iz “Planinke”.

Ovim je i zvanično potvrđeno pisanje Top Novosti od pre pet dana kada smo i najavili da će “”Planinka” kupiti ovo banjsko lečilište:

Planinka i definitivno kupuje Kuršumlijsku Banju

6 KOMENTARA

  1. NEKAM JE SA SRECOM , ALI BIH VOLEO DA STO VISE NARODA BUDE ZAPOSLJENO ALI AKO MOZE DA VIDITE I OVE LJUDE KOJI NISU U POLITICI PA NJIH ZAPOSLITE

  2. Nije tacno da primaju samo ljude iz sns oni znaju da cene mlade vredne i strucne ljude koji su spremni da uce i napreduju a neobrazovani kursumlicani i najveci neradnici bi samo da se dokopaju vlasti iako nemaju ni diplomu srednje skole samo cekaju da im nesto padne sa neba

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime