Planinka primila 50 radnika u stalni radni odnos

0
KURŠUMLIJA: Izgradnjom hotela u Lukovskoj Banji ukazuje se potreba za prijemom nove radne snage. Kako bi hotel bio u potpunoj funkciji kod otvaranja, koje se očekuje krajem iduće godine, Planinka jne želi da prepusti ništa slučaju već želi da pripremi kvalitetnu radnu snagu.
Uručeno je 50 rešenja za stalni radni odnos (lekarima, diplomiranirm ekonomistima, inženjerima, konobarima, kuvarima, medicinskim sestrama, terapeutima, sobaricama…) kako bi se pravovremeno pripremili za rad u novom hotelu sa 4 zvezdice u Lukovskoj banji.
Ovo je samo prva faza prijema radnika. Očekuje se zapošljavanje u naredne dve godine još oko150 rad( za Lukovksu i Kuršumlijsku banju). Planinka konstantnos ulaže u razvoj ljudskih resursa tako da nije iznenadjenje što su primljeni radnici više od godinu dana unapred. Svi oni su upućeni na dodatnu edukaciju u Prolom i Lukovsku Banju kako bi spremni dočekali otvaranje novog hotela u Lukovskoj Banji. Planinka je već poznata u Srbiji o brizi o radnicima, njihovim edukacijama, putovanjima. Poznat je primer pravljena svadbi za radnike koji žele da ožene ili udaju i nastave da rade i žive u Lukovskoj Banji. Tako je interesantan i današnji primer uručivanja rešenja: primljeni su u stalni radni odnos  kuvari Stanisavljević Aleksandra i Pantović Ivan i izjavili su menadžmentu da su presrećni zbog dobijanja posla i da planiraju nastavak zajediničkog života.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime