Plesačica na auto skupu odgovornost Udruženja

4

Jučerašnji prvi auto skup u Toplici, koji je održan u dvorištu prokupačke Gimnazije, izazvao je veliku pažnju građana – ovog puta i u pozitivnom i u negativnom smislu. Naime, iako je sam događaj bio atrakcija za omladinu i sve ljubitelje automobila, veliku pometnju napravio je način na koji je otvoren: plesom devojke u kupaćem kostimu. 

Iz Udruženja ekstremnih sportova Toplice, koje je organizovalo auto skup sa Auto klubom “Forza027”, u našu redakciju stiglo je zvanično saopštenje i izvinjenje školi i direktoru. Saopštenje prenosimo u celosti.

“Obaveštenje povodom jučerašnjeg auto skupa koji je održan u dvorištu gimnazije:

Novinari su delili dezinformacije da je bila GO GO igračica, a devojka je u stvari samo u kupaćem kostimu prala auto. UEST je juče organizovao prvi auto skup u Topličkom kraju. Otvaranje auto skupa, kao i svakog drugog u našoj zemlji, otvorila je devojka u kupaćem kostimu pranjem jednog od automobila. Takođe, želim da naglasim da sa školom Gimnazije imamo ugovor o poslovnoj i tehničkoj saradnji, gde smo mi kao udruženje dobili dvorište na korišćenje. U kome od početka ove godine vozimo karting, občavamo decu i promovišemo nove vrste sporta. Kako je direktor gimnazije bio na godišnjem odmoru i bio van zemlje, nisam uspeo da stupim u kontakt sa njim da bih ga obavestio o detaljima skupa. Devojka koja je otvorila prvi auto skup u Topličkom kraju izazvala je veliku pometnju u medijima i među građanima. Pošto na svakom auto skupu devojke peru auto u kupaćem kostimu, udruženje je na svoju odgovornost angažovalo devojku, a da se ne konsultuje sa direktorom škole.

Ovim putem želim da se izvinim školi i direktoru ako je devojka na bilo koji način narušila ugled škole.

Inače smo imali izuzetnu posećenost auto klubova, ljubitelja lepih automobila iz cele Srbije i Makedonije. Takođe možemo da se pohvalimo da smo ugostili prošlogodišnjeg prvaka u auto driftu Igora Stevanovića iz Leskovca, koji je svojim prisustvom i autom uveličao naš skup.

Na ovaj način snosim svu odgovornost što se tiče organizacije događaja.”

Predsednik i zastupnik Udruženja ekstremnih sportova Toplice Saša Miljković

Zvanično saopštenje direktora Gimnazije Prokuplje možete pročitati OVDE.

Najnovije vesti iz Prokuplja pročitajte OVDE

4 KOMENTARA

  1. У најави догађаја писало је да на скупу учествују Анђели Амстердама,а ако се уђе на њихов фб профил https://www.facebook.com/Andjeli-Amsterdama-806539756061896/ види се да су, између осталог, и го-го играчице у ноћним клубовима. Изјава председника Удружења једноставно није тачна да ово нису го го играчице, већ девојке које ауто перу у купаћем костиму! У којој је то ауто-перионици купаћи костим радна униформа? Да ли кад код куће перете ауто, перете у купаћем костиму, без обзира на то да ли сте мушко или женско?

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime