Pobede prokupačkih sportskih klubova

0

Nakon sedmodnevnih priprema na Kosovu i Metohiji fudbaleri „Topličanina“ tokom vikenda u prijateljskoj utakmici u Prokuplju savladali su ekipu“Jedinstva“ izBošnjaka rezultatom 1:0.

Nastojeći da se što bolje spreme za nastavak takmičenja u Zoni-zapad prokupački fudbaleri tokom ove nedelje planirali su da odigraju dve utakmice.

– U sredu, 21.februara u Nišu ćemo odigrati utakmicu sa ekipom „Sinđelić“, a tri dana kasnije sa „Kuršumlijom“, izjavio je sportski direktor FK „Topličanin“ Zvonimir Vidaković dodavši da prokupački fudbaleri prvu utakmicu u prolećnom delu takmičenja dočekuju ekipu „Kopaonika“ iz Brusana stadionu kraj Toplice.

Tokom vikenda seniorska i kadetska ekipa Ženskog fudbalskom tima „Krstarica“ iz Prokuplja u selu Knežica kod Niša odigrala je dve prijateljske utakmice sa ekipom ŽFK“Radnički 2012.“Seniorskaekipa „Radničkog 2012.“pobedila je Prokupčanke rezultatom 4:3, a kadetskarezultatom 2:0.

– Izuzetno sam zadovoljan zalaganjem i odnosom prema igri mladih fudbalerki, rekao je predsednik ŽFK“Krstarica“ Dejan Bulatović.

Rukometašice „Topličanina“ su u okviru priprema za nastavak takmičenja u Prvoj rukometnoj ligi – Istok učestvovale na Sretenjskom turniru u Žitorađi. Na ovom turniru učestvovala je pored domaćina i superligaška ekipa „Kumanova“ iz istoimenog grada u Makedoniji.

Na ovom turniru prokupačke rukometašice zauzele su drugo mesto. One su zabeležile pobedu protiv ekipe „Žitorađe“ rezultatom 34:18, i bile poražene od makadonskih rukometašica rezultatom 30:24.

Zbog finala Kupa „Radivoje Korać“ koji je proteklog  vinekda održan u Nišu, košarkaši Prokuplja će utakmicu 17.kola Prve regionalne lige -istok odigrati danas i to sa ekipom Juniora iz Niša.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime