Pobednici prvog auto skupa

3

Iako je najavljivana kao prva i atraktivna manifestacija u Toplici, izložba automobila ostaće zapamćena zbog načina na koji je otvorena, kao i mesta održavanja. Javnost su uznemirili snimci i fotografije iz gimnazijskog dvorišta u nedelju, a automobili i učesnici auto skupa ostali su nezapaženi.

Ipak, do kraja auto skupa, sudije iz Beograda i Niša ocenile su koji su to automobili zavredili titule najlepšeg, najbučnijeg automobila, kao i onog koji ima najglasnije ozvučenje.

Tako je titulu “Najlepši Francuz” poneo Cvetkovic Danijel iz  Vranja, “Najlepši Italijan” Nikola Marjanović iz Niša, “Najlepša felna” pripala je Stević Marku iz Niša, “Najlepši motorni prostor” Balinović Darku iz Beograda, “Najlepši prtljažni prostor” Milošu Cvetkoviću iz Prokuplja, “Najlepši enterijer” Mitku Pop Ivanovu iz Makedonije. Najudaljeniji takmičar bio je Marin Zelić iz Subotice, dok je za najbučniji auto proglašen automobil Miloša Arsića iz Kruševca. Najlepši auto na skupu prema oceni žirija je auto Marka Stevića iz Niša, a najglasnije ozvučenje u autu imao je Hugo iz Vranja sa izmerenih 147.3db.

Podsetimo, prvi auto skup u Toplici održan je u dvorištu Gimnazije, a na osudu javnosti naišao je zbog oskudno odevenih plesačica koje su ga otvorile pranjem automobila. Predsednik Udruženja Saša Miljković se javno izvinio školi i direktoru Gimnazije, dok je direktor negirao da je Udruženje imalo odobrenje za ovakav nastup. I dok učesnici skupa tvrde da se “ništa neobično nije dogodilo i da je sve bilo kao i na drugim skupovima ove vrste u zemlji”, građani se uglavnom slažu da ovakvim događajima nije mesto u školskom dvorištu.

Poznato je od ranije da su članovi Udruženja u istom dvorištu održavali karting vožnje, ali i da su svakog vikenda organizovali akcije čišćenja.

3 KOMENTARA

  1. O kakvom incidentu tacno govorimo i o kakvoj senci? Mislite na incest koji se 24h dnevno plasirao putem signala TV sa nacionalnom frekvencijom? Da li ste ikada posetili neku skolsku proslavu, da vidite kako pripadnice kolektiva znaju da budu obucene, skoro isto kao ove koje su prale automobil. Ne budimo licemerni! Svi se elegantno prave blesavi da je droga poodavnoprisutna u tim dvoristima, gde joj nikako nije mesto, a pravimo dramu oko stvari koje su kud i kamo daleko prirodnije. Vrlo cesto od drveta ne vidimo sumu.

  2. Meni je ovo sasvim ok . Na skolskim proslavama se ne zna ko je pijaniji i ko je vise drogiran. Pa se opet dozvoljava sve to . Ovo je nesto novo u gradu treba vise takvih stvari …

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime