Počela obuka za mlade preduzetnike

0

Počela je obuka mladih preduzetnika u okviru projekta “Promocija preduzetništva i internet mogućnosti”, koji realizuje Biznis inkubator centar  sa Razvojnom agencijom Srbije. Od stotinu prijavljenih kandidata sa teritorije celog okruga, izabrano je 26 polaznika.

Ukupna vrednost projekta iznosi 2.324.000 dinara, od čega je polovinu sredstava obezbedila Razvojna agencija Srbije, a polovinu iz sopstvenih izvora Biznis inkubator centar.

– Interesovanje kanditata za obuku je bilo veliko. Odabrali smo 26 kandidata koji će do sredine oktobra prisustvovati predavanjima za sticanje znanja i veština iz oblasti privatnog preduzetništva i internet marketinga – rekao je menadžer projekta Miloje Arsović.

Četiri najbolja kandidata dobiće mogućnost besplatne registracije firme i korišćenje prostorija za rad u BIC na godinu dana.

Tokom same obuke govoriće se o osnivanju preduzetničkih firmi, izradi biznis planova, izvorima finansiranja, porezima i poreskim prijavama, plasiranju proizvoda i usluga preko interneta, digitalnom marketingu i drugim temama, a obuka će trajati 40 sati.

Najnovije vesti iz Prokuplja pročitajte OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime