Počele svečanosti u OŠ “Milić Rakić Mirko”

0
Foto: Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

Osnovna škola “Milić Rakić Mirko” obeležila je 32 godine postojanja i uspešnog rada. Svečanom akademijom pod nazivom “Ceo svet je pozornica” otvorena je nedelja posvećena školi i danu njenog osnivanja.

Akademiji su, pored učitelja, nastavnika, profesora i učenika škole, prisustvovali i direktori pojedinih prokupačkih osnovnih i srednjih škola i predstavnici ustanova i institucija sa kojima je škola sarađivala u proteklom periodu.

– U ovoj školskoj godini upisano je 50 đaka prvaka, što je više u odnosu na prošlu godinu. Tokom letnjih meseci u potpunosti su renovirane dve učionice, promenjen nameštaj, postavljen novi pod i bele table – rekla je direktorka škole Ivana Radonjić.

Foto: Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

Povodom Dana škole istaknutim pojedincima, ustanovama i institucijama dodeljene su zahvalnice za doprinos u radu škole u proteklom periodu. Učenici i nastavnici priredili su bogat kulturno umetnički program, a cela naredna nedelja proteći će u kreativnim i originalnim aktivnostima učenika i njihovih nastavnika.

Osnovnu školu “Milić Rakić Mirko” u školskoj 2017/2018. godini pohađa 365 đaka. Pored renoviranih učionica, poboljšani su uslovi rada i boravka i za 28 dece u celodnevnom boravku, a u Prokuplju se prepoznaje kao škola koja je uvek otvorena za inovacije.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime