Počelo glasanje u Toplici

0

Sva biračka mesta, ukupno 201. na teritoriji četiri opštine Topličkog okruga jutros u 7 časova otvorena su na vreme i na njima pravo glasa na izborima za predsednika Republike Srbije ima 76981 građanin koji je upisan u birački spisak, potvrđeno je Top Novostima u radnim telima RIK-a.

Najveći broj građana sa pravom glasa je u opštini Prokuplje gde na 91 biračkom mestu (izdvojeno je biračko mesto u Okružnom zatvoru) glasa 38554 građana sa biračkim pravom. Sva biračka mesta jutrosu u 7 časova otvorena su na vreme i kako su nam potvrdili u radnom telu RIK-a u Prokuplju, nije bilo problema na početku glasanja. Više pročitajte OVDE

U opštini Kuršumlija u birački spisak upisano je 15661 glasača koji mogu izborno pravo da ostvare na 52 biračka mesta (glasa se i na još 5 biračkih mesta na kojima glasaju pripadnici vojske i policije). Uz, kako nam je rečeno u Opštini, male probleme, sva biračka mesta su otvorena rano jutros na vreme. Više o toku glasanja u Kuršumliji možete pročitati OVDE

U opštini Žitorađa,  u birački spisak upisano je 12934  građana ove opštine sa pravom glasa koji glasaju na 27 biračkih mesta. U ovoj opštini sva biračka mesta otvorena su na vreme i nije bilo problema na početku današnjeg glasanja.

U opštini Blace, na 31. biračkom mestu pravo glasa ima 9832 građana ove opštine i u ovoj opštini su jutrosu 7 časova sva biračka mesta su otvorena na vreme i glasanje teče bez problema.

Biračka mesta se zatvaraju večeras u 20 časova. Inače, građani Topličkkog okruga danas biraju između 11 predloženih kandidata za predsednika Republike Srbije.

Više o izborima za predsednika Srbije u Topličkom okrugu čitajte na našim stranicama u toku današnjeg dana…

Na stranicama Top Novosti, večeras od 20 časova pratite izbornu noć sa nama kada ćemo vam saopštiti rezultate izbora za predsednika Srbije sa teritorije četiri opštineTopličkog okruga.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime