Počeo teniski turnir u Prokuplju

0

Na terenima TК Topličanin održavaju se tradicionalni profesionalni teniski turnirir za žene. Ove godine na dva turnira sa nagradnim fondom od po 15.000 dolara učestvuje preko 90 teniserki sa svih kontinenata.

Prema rečima organizatora radi se trenutno o jednom od najjačih tunira u Srbiji i okruženju, pa će Prokuplje narednih dana biti centar teniskog sporta na ovim prostorima.

– Lokalna samouprava daje punu podršku ovakvim manifestacijama, koje naš grad prezentuju u najlepšem svetlu. Turnir je jako značajan, ne samo u sportskom već i u svakom drugom pogledu, jer nam daje priliku da na pristojan i dobar način ugostimo takmičarke sa svih strana sveta. Ovi turniri imaju tradiciju, dobro su poznati, ucrtani su u svetsku tenisku mapu i Prokuplje se po tome prepoznaje. Narednih nedelja  Prokuplje će biti centar teniskog sporta i nadam se da će neko od ovogodišnjih učesnika u budućnosti izrasti u vrhunskog tenisera i da će se rado sećati turnira u Prokuplju, rekao je Ljubiša Blagotić pomoćnik predsednika Opštine Prokuplje otvarajući teniski turnir,

Mečevi na turniru su na programu svakog dana sa početkom od 8 časova pa sve do 18 sati.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime