Počeo WinterFest na Kopaoniku: Otvorile ga Frajle

0

Na Kopaoniku je počeo vinski i gastronomski festival WinterFest, u organizaciji Color Press Grupe i Interfesta. Festival je okupio veliki broj ljubitelja vina, ukusnih zalogaja, snega, skijanja i hedonizma.

WinterFest se održava u prelepom ambijentu MK Mountain Resort-a, a priliku da otvori festival imala je Ljubica Radan sertifikovani predavač Londonske škole vina, koja je u toku dvosatnog predavanja, prezentovala vinski bonton.

Gosti su stečeno znanje mogli odmah da primene, jer je usledio salon vina i gastronomije gde su se predstavile najpoznatije vinske kuće iz Srbije i regiona sa preko 150 najkvalitetnijih vina i gastronomskih specijaliteta.

Ugođaj je upotpunio sneg koji je ceo dan provejavao i učinio čarobnim prvi dan WinterFesta koji je imao najlepšu moguću završnicu, koncert benda „The Frajle“.

Popularne Frajle su već uzavrelu atmosferu podigle na maksimum. Nekoliko stotina ljudi je pevalo, igralo i uživalo u muzici i vinu. Frajle su se nekoliko puta vraćale pevajući na bis, nove i stare hitove.

Program WinterFest-a će naredna tri dana svim učesnicima ponuditi edukativni sadržaj, puno različitih degustacija i sjajnu zabavu! Prva noć je protekla spektakularno, a prisutni očekuju još luđi provod.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime