Pojate danas bez vode

0
Foto: Srbijanka Stanković, Top novosti.

Aktivan četvrtak za radnike JKP “Hammeum” donosi radove na vodovodnoj mreži  u Francuskoj ulici, Jug Bogdanovoj i u Ratka Pavlovića, gde su prijavljeni kvarovi. U Ulici Dragoljuba Radosavljevića radiće se iskop za izradu kanalizacionog priključka.

U radnim jedinicama “Čistoća” i “Zelenilo” pored redovnih poslova čišćenja i održavanja BID zone, trotoara i parkovskih površina, u planu je orezivanje lipa u Ulici Strahinjića Bana.
Čištilicom se prolazi kroz ulicu Ratka Pavlovića, XXI srpske divizije, Lole Ribara, Vuka Karadžića, Pojatsku, Vasilija Đurovića Žarkog i kroz Partizansku.

– Prijavljeni kvarovi su u toku jučerašnjeg dana sanirani. Pored njih, u popodnevnim časovima otklonjeni su i kvarovi u ulici Dragoljuba Mitrovića i u ulici Braće Stojanović. Danas nastavljamo sa radovima u Drinskoj ulici, u cilju povezivanja ove linije na magistralni cevovod, a u Bitoljskoj ulici i u ulici Stoleta Radosavljevića je u toku čišćenje kanalizacione mreže – saopštavaju iz JKP “Hammeum”.

Najavljuje se i prekid u vodosnabdevanju u naselju Pojate, Stražavački potok, u Ulici Miloša Crnjanskog i Ulici Filipa Filipovića. Uveliko se radi na regulisanju problema na vodovodnoj mreži i očekuje se uspostavljanje optimalnog režima vodosnabdevanja već u prepodnevnim časovima.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime