Pokloni za prokupačke đake prvake

1
Pokloni za đake prvake u Prokuplju

Tradicionalni prijem za direktore prokupačkih osnovnih škola ove godine je ispred Opštine Prokuplje održala većnica za prosvetu i sport Maja Ranđelović, saopštila je Opština Prokuplje.

Čestitajući polazak u školu budućim prvacima, kojih je ove godine oko 400, Ranđelović je naglasila da će upis prvaka trajati i u septembru.

– Želja nam je da prvacima ulepšamo polazak u školu i  novi svet brojki i slova, ali i obaveza. Neka ih ova majice, kačketi, ranci i flurescentne narukvice, stalno podsećaju na to da lokalna samouprava misli na njih i da će ih kroz njihove školske dane za dobre rezultate i ubuduće nagrađivati, koliko god je i kad god je u mogućnosti, istakla je Ranđelović.

Direktori su se zahvalili Opštini Prokuplje u ime budućih prvaka i naglasili da im podrška mnogo znači u svemu što rade, a što se tiče napredovanja dece u učenju. Oni su istakli da je poslednja akcija, kojom je lokalna samouprava nagradila odlične đake odlaskom na letovanje, naišla na veliko odobravanje i dece i njihovih roditelja.

1 KOMENTAR

  1. И ђаци прваци у Куршумлији,у понедељак 03.септембра добиће комплетан школски прибор од супруге Председника Србије г-Тамаре Вучић.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime