Policija dobila dva terenska vozila od Opštine

2

Opština Prokuplje izdvojila je sredstva za kupovinu dva specijalizovana terenska vozila za potrebe Policijske uprave u Prokuplju. Vozila je policiji predao na korišćenje predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović, i to u prisustvu ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojše Stefanovića i narodnog poslanika dr Darka Laketića.

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović je tom prilikom istakao da je ovaj poklon znak odlične saradnje sa Policijskom upravom, kao i svesrdna pomoć lokalne samouprave policiji u njihovom odgovornom poslu.

– Za našu Opštinu od velikog je značaja to što imamo odličnu saradnju sa Policijskom upravom, jer nam je bezbednost i sigurnost svakog našeg žitelja najvažnija, rekao je Simonović.

On je precizirao da su dva automobila „Dačija daster“, sa pogonom na sva četiri točka, specijalizovana za kretanje u otežanim terenskim uslovima, plaćena tri miliona i 600 hiljada dinara, sredstvima koja se u opštinski budžet slivaju od kazni naplaćenih za saobraćajne prekršaje.

Najnovije vesti iz Prokuplja možete pročitati OVDE

 

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime