Položajnik u zgradi Gradske uprave Kruševca

0

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Božića, shodno pravoslavnoj tradiciji i običajima, gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović u zgradi Gradske uprave primio je položajnika – Lazara Jovančevića, učenika 5. razreda Osnovne škole „Nada Popović“.

Gradonačelnik je poželeo je sve najlepše Lazaru u nastavku školovanja, uz želju da jednog dana ostvari svoje želje i bude poznati glumac.

– Najvažnije je da izrasteš u dobrog i čestitog čoveka, da budeš dobar učenik i ponos svojih roditelja. Ti i tvoji vršnjaci ste budućnost Kruševca, budućnost Srbije, poželeo je , između ostalog, ovogodišnjem položajniku gradonačelnik Nestorović.

Lazar Jovančević, obožava glumu i član je dramske sekcije u svojoj školi, a i pohađa školu glume u Kulturnom centru. Na Festivalu školskog teatra – FEŠT, osvojio je i nagradu za najbolju glavnu ulogu festivala.

-Želim da naš grad bude najlepši i najbolji, da svi ljudi u Kruševcu i Srbiji budu zdravi, srećni i veseli, samo je deo božićnih želja koje je uputio položajnik u zgradi Gradske uprave Lazar Jovančević.

Gradonačelnik je položajniku Lazaru uručio prigodne poklone i slatkiše.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime