Pomoć za prokupačke penzionere sa najmanjim penzijama

0

Na osnovu odluke Gradskog veća sa jedne od prethodnih sednica, penzioneri sa teritorije grada Prokuplja čija primanja ne prelaze 25.000 dinara, dobiće od lokalne samouprave pakete sa osnovnim životnim namirnicama. Javna nabavka je raspisana, tako da će našim najstarijim sugrađanima, u narednom periodu, ova pomoć biti distribuirana na kućnu adresu.

“Кao odgovorna vlast, osećamo potrebu da pomognemo svim našim sugrađanima, počev od najmlađih pa do najstarijih. Obzirom da su naši najstarji sugrađani zainteresovani da li se negde upisuju, kako preuzimaju pakete, lokalna samouprava obaveštava penzionere da nije potrebno nikakvo upisivanje i da će im ova pomoć, nakon završene procedure javne nabavke, stići na kućnu adresu”, kažu iz lokalne samouprave.

Za bliže informacije, zainteresovani se mogu javiti svakog radnog dana od 8 do 17 sati na brojeve telefona 324-862 i 324-625

Podsećamo, u prethodnom periodu, Crveni krst je podelio pakete romskoj populaciji na teritoriji grada Prokuplja, a od ponedeljka, počinje podela paketa koji su donacija Fondacije „Ana i Vlade Divac“ a namenjeni korisnicima tuđe nege i pomoći.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime