Pošaljimo bend “Bez Lene” na drugu Rokerijadu!

0

Najmlađi prokupački rok sastav “Bez Lene” u trci je za učešće na drugoj Rokerijadi u Petrovcu na Mlavi.  „Rokerijada“ je festival posvećen rokenrol kulturi i rok stvaralaštvu, koji tokom avgusta i septembra organizuje UG „Fabrika – Petrovac na Mlavi“.

Da bi učestvovao na festivalu, a potom se i takmičio sa najboljim rok bendovima iz cele Srbije, bend “Bez Lene” najpre treba da prođe selekciju i postane jedan od finalista.

Najbolji bend očekuju nagrade, među kojima i snimanje 3 numere, snimanje video spota za jednu odabranu numeru, kao i izdavanje singla.

Mlade prokupačke muzičare možemo podržati svi jednostavnim klikom na dugme “Sviđa mi se” na ovom linku OVDE. Glasanje traje do 31. jula.

Na istoj stranici moći ćete da poslušate i dve pesme grupe “Bez Lene”.

Podsećamo, o entuzijazmu, energiji i talentu ovih Prokupčana već smo pisali. Kada se poznata Lena Kovačević nije pojavila na njihovoj audiciji za prateće vokale, znali su – bend mora da se zove „Bez Lene“! Ovaj ozbiljan muzički sastav simpatičnog i duhovitog naziva čine prokupački srednjoškolci Milutin Milošević, Đorđe Kovačević, Mihailo Milenković, Vladimir Mirković, Nina Stojanović i Teodora Stanojević. Pročitajte zašto su oni SUDAR UNIVERZUMA.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime