Poseta školi u Gornjem Stepošu

0

Zamenik gradonačelnika Jasmina Palurović i član Gradskog veća Zoran Veljković juče su posetili osnovnu školu „Despot Stefan“ u Gornjem Stepošu, u kojoj je krajem 2014. godine završena kompletna rekonstrukcija elektromreže, a za ovu namenu je iz budžeta Grada izdvojeno 2,1 milion dinara.

– Gradsko rukovodstvo ulaže maksimalne napore da obezbedi podjednake uslove za učenike, kako u gradskim tako i u seoskim školama. Od početka prošle školske godine uveli smo praksu da obiđemo škole u kojima su urađeni određeni radovi na adaptaciji objekata, rekla je zamenik gradonačelnika Jasmina Palurović.

Prilikom obilaska učionica, fiskulturne sale i nastavničkih kancelarija direktor škole Zoran Petrović upoznao je predstavnike Gradske uprave sa daljim planovima za rekonstrukciju sanitarnog čvora i unutrašnje uređenje pojedinih prostorija.

– Mogu da pohvalim roditelje naših đaka koji su skupili novac i sami okrečili učionice nakon završetka radova na električnim instalacijama i na taj način omogućili lepši prostor za učenje i rad svoje dece, izjavio je direktor škole Zoran Petrović.

Osnovna škola „Despot Stefan“, inače, ima 332 učenika (sa tri područna odeljenja – Donji Stepoš, Naupare i Jablanica) i 50 zaposlenih nastavnika i profesora.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime